Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
VII.Ker.Nyelviskola képes leírás - Nyelviskola.tlap.hu
részletek »

VII.Ker.Nyelviskola - Nyelviskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyelviskola.tlap.hu » VII.Ker.Nyelviskola
Keresés
Találatok száma - 10 db
Athéné Szakközépiskola

Athéné Szakközépiskola

Tandíjmentes és választható, hatékony nyelvoktatás! Bárkivel szót érthetsz! Megfelelő nyelvismerettel kitárul előtted EurópaBizonyára nem kell magyaráznunk, hogy manapság semmire nem jutsz, ha nem ismersz egy-két idegen nyelvet, legalább kommunikációs szinten. Szakképzéseink alatt részint a tananyag részeként, részint választható, plusz tanfolyami képzésben tanulhatod az angolt vagy a németet, az alapfoktól a szakmai nyelvig. Mi a nyelvoktatás során azt vállaljuk, hogy - ha te is akarod - a bekerülési szintednél legalább eggyel magasabbra léphetsz, és tudásodtól függően nyelvvizsgát is tehetsz, ami akár 35/50 többlet felvételi pontot is jelenthet, ha tovább tanulsz. Athéné Idegenforgalmi, Informatikai és üzletemberképző Szakközépiskola | 1073 Budapest VII. kerület, Erzsébet krt. 7. Tel.: (+36-1) 887 2300; 887 2312; 887 2313 Fax: 887-2306 E-mail: info@atheneszki.hu

BOOM Nyelviskola

BOOM Nyelviskola

A BOOM Nyelviskola minőségi angol nyelvtanfolyamokat szervez Budapest belvárosban, az Astoriánál. Az általános nyelvtanfolyamok és a nyelvvizsga felkészítő tanfolyamok mellett, nagy hangsúlyt fektetünk a nyelvi készségek fejlesztésére. A beszéd, az olvasás, a szöveg értés gyakorlására és a nyelvtan ismétlésére, külön erre a célra indított tréningeken van lehetőség. Az egyik legjobb ár-érték arányú képzéseket kínáló nyelviskola. A nyelviskola kifejezetten a kurzusaira készült, egyedi tematikájú saját tankönyvből tartja képzéseit, ahol kiemelt szerepe van, az angol nyelv gyakorlati használatát elősegítő elemeknek. 2 hetente tanfolyamindulás és különböző akciók várják az angolul tanulni vágyókat, minden korosztályból.

England Stúdió

England Stúdió

Lázárné Simkó Enikő vagyok 45 éves angol nyelv és irodalom tanár. Iskolákban és cégeknél is alkalmaznak tanárként. Saját vállalkozásom az ENGLAND STUDIO létrehozása, lehetőséget adva arra, hogy a tanulni vágyok olcsóbban is elsajátíthassák az angol nyelvet egyénileg vagy kis csoportokban. Több csoport indulása esetén még két diplomás tanár működik velem együtt. Szerencsére a munkám a hobbim, így nagy lelkesedéssel csinálom. Tanítványaimmal türelmes és megértő vagyok. Házasságban élek, van 3 gyermekem, akik középiskolába és egyetemre járnak.

Euro Nyelviskola

Euro Nyelviskola

Az EURO Nyelviskola azzal a céllal alakult, hogy a város szívében kínáljon színvonalas, bárki számára megfizethető tanfolyamokat a hét hat napján. Az EURO Nyelviskola elsősorban a gyors eredményeket elérő tanfolyamokra specializálódott, nem vagyunk hívei a sok évig tartó, hosszan elhúzódó nyelvtanulásnak, hanem inkább az intenzív és félintenzív tanfolyamokat preferáljuk. Hallgatóink többsége éppen ezért elsősorban középiskolás, egyetemista, főiskolás illetve pályakezdő fiatal, aki nem ijed meg attól, hogy hirtelen rázúdítjuk a nagy mennyiségű tananyagot, illetve számonkérést, aki fél év és egy év közötti időszakot szán arra, hogy teljesen kezdőről nyelvvizsga szintre eljusson, vagy tárgyalóképes nyelvtudást szerezzen. 1996-ban a nyelvoktatás piacán először vezettük be a 400 órás nyelvtanfolyamot, mely tanfolyamtípusunk kezdőről mindössze 4 hónap(!) alatt nyelvvizsgaszintet garantált. 400 órás tanfolyamaink azóta is folyamatosan nagy népszerűséggel indulnak. INFORMÁCIÓ, KAPCSOLAT * címünk: 1072 Bp., Rákóczi út 12. "A" lph. II/3 * telefonszámaink: 1/ 344-0344, 1/ 267-9601, 70/ 940-3379 * e-mail címünk: euro-nyelviskola@euro-nyelviskola.hu Nyitvatartás: * hétfőtől péntekig 8.00 - 19.00-ig, * szombaton 9.00 - 14.00-ig Euro Nyelviskola- a gyors eredmények specialistája!

Happy Home

Happy Home

Ebben az Angol Nyelviskolában mindenki a saját ütemében és időbeosztásában haladhat. "Mielőtt elkezdtem ebbe a nyelviskolába járni, a nyelvtanulás különböző formáit már kipróbáltam: nyelviskola kötött időrendben, magántanár, egyedül otthon. 2,5 hónapja járok ide, és a 2. könyv közepe felé haladok. Úgy gondolom, és érzem, hogy azóta tanultam a legtöbbet, amióta ide járok. A nyelvtani résszel még sosem voltam ennyire tisztában, és nagyon sok új szót is megtanultam. Mindenképpen ösztönző számomra a leckék utáni szóbeli és írásbeli fordítási számonkérés. A három leckénkénti tesztet is nagyon szeretem, ott visszajelzést kapok a tudásomról, és látom esetleges hibáimat. A 20 perces könyvzáró beszélgetés is élvezetes volt számomra. Örülök, hogy önállóan meg tudtam írni 2 oldal angol szöveget, és főleg az tetszik, hogy kötetlenül beszélgetni tudtam róla. A language practice órákat is nagyon szeretem, jó végre angolul kommunikálni!:-) Remekül érzem magam itt nálatok, állandó jelleggel segítsé

Inter-Lingua nyelviskola

Inter-Lingua nyelviskola

Inter-Lingua nyelviskola Budapest belvárosában, Astoriánál. Angol, német, orosz, francia, spanyol, olasz nyelvtanfolyamok. Ingyen tankönyvek, kis létszámú csoportok, progresszív tanítási módszerek. Minden nyelvtanfolyamhoz tartozik 25 órás kommunikációs tréning. Inter-Lingua- egyetlen nyelviskola, ahol tanárok nyelvi konzultációkat tartanak. Ha hiányoztál az órán, az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázására látogasson oktatói fogadóórákat! Az iskola weboldalon tananyagok letöltési, valamint on-line nyelvtanulási lehetőségek, is vannak.

Katedra Nyelviskola

Katedra Nyelviskola

KATEDRA nyelviskola - angol, német, spanyol, olasz, francia, orosz, protugál, svéd, finn, görög, holland, kínai, japán, héber, és eszperantó nyelvtanfolyamok, nyelvvizsgák A Katedra Nyelviskola Budapest 10 helyszínen induló tanfolyamaira három központunkban iratkozhatsz be. Válaszd ki melyik esik legközelebb hozzád! Cím: 1075 Budapest, Madách tér 4. Telefon: 322-6825, 327-8383 Fax: 327-8394 E-mail: info@katedra.hu Nyitvatartás: h-p:8-20, szo:8.30-13.30 pénztár:h-p:9.30-19, szo:9-13

Nyelviskola Budapest

Nyelviskola Budapest

Most a legjobb budapesti árak mellett tanulhatsz a belvárosban - 6 nyelv közül választhatsz: angol, német, francia, olasz, spanyol és orosz. Különböző intenzitásokkal és szinteken havonta indulnak új nyelvtanfolyamok. Kezdő, középhaladó, haladó, nyelvvizsga előkészítő és üzleti szinten tanulhatsz hétvégi, félintenzív, intenzív és szuperintenzív intenzitásokkal. A nyelvórákon felül teljesen ingyenesen részt vehetsz kötetlen beszélgetős órákon anyanyelvi tanárokkal!

Peregrinus Nyelviskola

Peregrinus Nyelviskola

A Peregrinus Nyelviskola 1997-ben alakult. Az Iskola megalapítóinak elsődleges célja a korlátozott anyagi lehetőségekkel rendelkező tanulni vágyók számára elérhető áron megteremteni a minőségi és eredményes nyelvtanulás lehetőségét kiscsoportos nyelvoktatás formájában. A Peregrinus Nyelviskola 1997-ben alakult. Az Iskola megalapítóinak elsődleges célja a korlátozott anyagi lehetőségekkel rendelkező tanulni vágyók számára elérhető áron megteremteni a minőségi és eredményes nyelvtanulás lehetőségét kiscsoportos nyelvoktatás formájában. A Nyelviskola által nyújtott szolgáltatások körébe tartozik a csoportos nyelvoktatáson túl az egyéni ütemben tanulni vágyó, kevés szabadidővel rendelkező hallgatók szármára nyújtott magántanár szolgáltatás, a cégek és vállalkozások számára nyújtott vállalati kihelyezett oktatás, valamint a fordítás is. Hallgatóinknak jelenleg lehetőségük van angol, német, olasz, francia és spanyol nyelvtanfolyamokra járni. Valamennyi nyelvi képzésünk program-akkreditációs tanúsítvánnyal rendelkezik, melynek köszönhetően Hallgatóink áfamentesen vehetik igénybe a csoportos nyelvtanfolyamainkat, az egyéni tanrendű órákat, valamint a vállalti kihelyezett oktatásokat egyará

Hirdetés
Soter Nyelviskola

Soter Nyelviskola

Hol vagyunk otthon? A Soter Nyelviskola székhelye a főváros szívében, a Blaha Lujza tér közvetlen közelében található. Az otthonos, kényelmes, barátságos környezetben tartott kiscsoportos órákon mindenki garantáltan bátorságot ; és tudást ; kap az idegen nyelvű megszólaláshoz. Miben vagyunk otthon? ...az angol, német, francia, olasz, orosz, spanyol, portugál, holland, norvég, svéd, szerb, horvát, román, lengyel nyelvben, ...a magyar mint idegen nyelvben, ...az általános- és szakmai nyelvekben, ...a legkülönfélébb képzési formákban ; a lakossági képzésektől kezdve az egyéni képzésen át a vállalati képzésekig, ...a fordításban és tolmácsolásban.

Tuti menü