Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
XI.Ker.Nyelviskola képes leírás - Nyelviskola.tlap.hu
részletek »

XI.Ker.Nyelviskola - Nyelviskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyelviskola.tlap.hu » XI.Ker.Nyelviskola
Keresés
Találatok száma - 8 db
Alacarte Nyelvstúdió

Alacarte Nyelvstúdió

Utazás, ösztöndíj, új munkalehetőség? Az alacarte nyelvstúdióban segítünk, hogy elérd kitűzött célodat, a kívánt szintet vagy hogy sikeres nyelvvizsga boldog tulajdonosa légy. Oldott hangulatban, de következetes számonkérések mellett fejlődsz, miközben új barátokra teszel szert. Kikapcsolódásra vágysz? Megnéznél egy jó filmet? Ingyen? Filmestjeink során eredeti nyelven, feliratozva nézheted meg az adott nyelv kultuszfilmjeit és vehetsz részt a filmet követő idegen nyelvi esten. Akár egyénileg, akár kis csoportban, rövid időn belül, kommunikatív órák keretében, szilárd nyelvtani alapok mellett hasznos nyelvtudásra teszel szert. Biztos tudású, gyakorlott, nyelvterületen élt, illetve anyanyelvi tanáraink kísérnek végig nyelvtanulásod során. 1114. Budapest, Bartók Béla út 62. info@alacartenyelvstudio.hu (1)769-1028 Akkr. lajtsromszámok: AL-1765, PL-2998, PL-1982, PL-2625

Angol Nyelviskola Budapest

Angol Nyelviskola Budapest

Kevés az időd? Sürgősen kell az angol nyelvvizsga? Nem vagy egy nyelvzseni? Vagy csak felfrissítenéd angol nyelvtudásod? Ezekre a kérdésekre tudjuk a megfelelő megoldást: olyan angol nyelviskola vagyunk, ahova saját időbeosztásodnak megfelelően tudsz járni, ahol nem kell csoporthoz alkalmazkodnod és nincs házi feladat! Az angol nyelvtanfolyam haladási üteme személyre szabott és rugalmas az időbeosztása. Egyéni tervet kapsz, és senkihez nem kell alkalmazkodnod! Nyelviskolánk olyan oktatási környezetet biztosít diákjai számára, ahol az angol nyelv elsajátítása a lehető leghatékonyabb módon valósul meg! Úgy gondoljuk, minden embernek szüksége van egy olyan helyre, ahol a hagyományos felfogással szemben, könnyen lehet angol nyelvet tanulni azoknak, akik nehezen osztják be idejüket, akik egyéni haladási ütemben szeretnének haladni, és akiknek nincs idejük házi feladatot írni...stb Budapest, XI.kerület, Móricz Zsigmond körtér, Bartók B. út 51. II/1.

Angol nyelvtanfolyam, angol nyelvoktatás

Angol nyelvtanfolyam, angol nyelvoktatás

Angol nyelvoktatás Budapesten a XI. kerületben. Ingyenes tudásszint felmérés, valamint személyreszabott képzést ajánlunk. Nyelviskolát a Felnőttképzési Akkreditációs Testület akkreditálta, valamint megfelelő referenciákkal is rendelkezünk. Angol nyelvtanfolyamunk egy kényelmes fotelben relaxálás közben folyik. Meggyőződésünk, hogy a nyelv tanulási folyamat annál hatékonyabb, minél több érzékelési csatornán keresztül zajlik. A gyermekek is intuitív módon tanulnak, ezt ültetjük át a gyakorlatba mi is.

Bme Nyelviskola

Bme Nyelviskola

Cím: Budapest, Egry József u. 1. BME "E" épület 9. emelet 1. BME térkép Telefon: ( 36 1) 463 2044 Fax: (36 1) 463 4125 E-mail: info@nyelviskola.bme.hu nyelviskola@nyi.bme.hu Irodánk nyitva tartása: Hétfő: 8:30 -17:30 Kedd: 8:30 -17:30 Szerda: 8:30 -17:30 Csütörtök: 8:30 -17:30 Pénteken nincs ügyfélfogadás

Brainturbo angol

Brainturbo angol

Csúcstechnikánk segítségével kevesebb, mint 3 hónap alatt használható nyelvtudást szerezhet angolból vagy németből. Mindezt ellazult állapotban, kényelmesen, stresszmentesen, házi feladat nélkül. Azaz : nincs kikérdezés, csoporthoz igazodás, és idegeskedés. Saját időbeosztása alapján, saját tanárral tanul.

Cambrige Nyelviskola

Cambrige Nyelviskola

Nyelvtanulásra adná a fejét, de a sok nyelviskola közül nem tudja, hogy melyiket válassza? Érdekli az angol és a német nyelv is? Tapasztalt és megbízható módszerrel szeretné elsajátítani a nyelveket? Ha igen, akkor jó helyen jár. Nyelviskolánk 1993 óta szolgálja ki a nyelvtanulásra éhes tanulók igényeit úgy, hogy a fő hangsúlyt a beszédkészség mellett a hallás utáni szövegértésre fektetjük. Magyar nyelvű tanáraink mellett anyanyelvi tanáraink is vannak, ezzel is segítve a folyékony beszéd gyors kialakulását. Átlagban 6-10 fős csoportokban zajlik a tanulás, de lehetőség van 3-4 fős, úgynevezett mini csoportok kialakítására illetve egyéni oktatásra is. Keressen meg minket és látogasson el nyelviskolánkban, hogy ne csak álom legyen az idegen nyelv ismerete.

Orosz nyelvoktatás

Orosz nyelvoktatás

A Szamovár nyelviskola kimondottan az orosz nyelvre specializálódott, az orosz nyelvtanulást kívánja minél tágasabb körben tanítani. Kedves tanáraink, saját fejlesztésű tanmenetünk, előzetes szintfelmérőink és legmodernebb hazai és Moszkvából importált tankönyveink diákjaink számára, hogy orosz tanulásuk hatékony és eredményes legyen.

Top School

Top School

A Top School angol nyelviskola oktatási módszere négy képzési forma előnyeit egyesíti magában. Ezek a következők: magántanár, csoportos képzés, e-learning és anyanyelvi környezetben történő képzés. Nálunk minden tanuló maga alakíthatja a ki képzési beosztását, a tanfolyami órarendjét, így senki nincs kötve más tanulók időbeosztásához, haladási üteméhez. Nyelvtanfolyam során a középpontban az egyén áll, az egyéni célokat és az egyéni haladási ütemet vesszük figyelembe. A képzés végén anyanyelvi környezetben kipróbálhatod és fejlesztheted magad minimum 20 órás angol nyelviskolai képzésben Máltán!

Tuti menü