Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
XIII.Ker.Nyelviskola képes leírás - Nyelviskola.tlap.hu
részletek »

XIII.Ker.Nyelviskola - Nyelviskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyelviskola.tlap.hu » XIII.Ker.Nyelviskola
Keresés
Találatok száma - 11 db
Angol gyerekeknek

Angol gyerekeknek

2011 őszétől kezdve szeretettel várom a 4-8 éves gyermekeket nyelvi foglalkozásaimon, ahol játékosan sajátíthatják el az angol nyelv alapjait. Ebben rengeteg dal, mozgással kísért vers, mondóka, és szemléltető eszköz segít, melyek amellett, hogy mókásak, nagyban segítik az elsajátított szókincs rögzülését. Már kezdő szintnél is, amit az adott helyzetből megérthetnek a gyerekek, angolul közlök. Szituációs játékokkal gyorsan megszokják az angol nyelvi környezetet, mely elősegíti, hogy az angol beszédre később természetes módon tudjanak átváltani. A tematikát a gyerekek minden napjaihoz, minden napi tevékenységeihez (reggeli, tisztálkodás, evés, mit hordunk, állatok, évszakok, testrészek) kötöm, és nem nyelvtani táblázatokhoz.

Angol Intézet

Angol Intézet

A XIII. kerületben a Váci úton egyéni és kiscsoportos angol nyelvoktatás kellemes környezetben tapasztalt és lelkes angol anyanyelvű tanárokkal. Az angol intézet kommunikációközpontú nyelvtanfolyamai biztos angol nyelvtudást nyújt a tanulóinak, hogy a munka, üzlet világában sikeresen érvényesüljenek. A nyelvtanfolyami skálánkon kívül érdemes követni anyanyelvű angol tanár Michael Lyons rendszeresen frissülő videóblogját. Az ingyenesen elérhető online videók segítséget nyújtanak az angol nyelv iránt érdeklődőknek konkrét nyelvi ismeretek átadásával, illetve ötletekkel és tippekkel, amelyekkel önállóan is tanulhatnak, hogy a nyelvi céljaikat elérjék. Szórakoztató videókkal és aktuális témákkal a blog bemutatja az angol nyelv sajátosságait.

Dramaworks Nyelviskola

Dramaworks Nyelviskola

Üdvözli a DramaWorks! A DramaWorksnél hiszünk abban, hogy a képzelőerő fejlesztése sokat segít a tanulási készségek, így a nyelvi készségek fejlesztésében. A drámajátékok felszabadítják a gyerekek kerativitását és így megkönnyítik számukra a nyelvtanulást. Worskhopjaink és előadásainkat iskoláknak és óvodáknak ajánljuk. Ezek a foglalkozások az egyes csoportok igényeihez igazodva fejlesztik a tanulók angol nyelvtudását. A DramaWorks munkájának a fókuszában az angol nyelv oktatás áll, amihez drámapedagógiai módszereket használuk. Színházi iskolánk barátságos és izgalmas órákat kínál minden korosztály számára. A növendékek Budapest nemzetközi színházában vehetnek részt csodálatos színházi előadások színpadra állításában. Eseménydús nyári színházi táborokat is szervezünk diákjainknak. Valamennyi óránk angol nyelű, melyek során azonban igazodunk az egyes tanulók nyelvismeretéhez, nyelvi igényeihez...stb. Cím: Petneházy utca 31. Budapest 1139 Email: contact@dramaworks.hu

Enyelvelde Nyelviskola

Enyelvelde Nyelviskola

"Csak a kutya ugat egy nyelven." KAPU A VILÁGRA A 20. SZÁZAD VÉGÉRE A VILÁG KITÁRULT A HATÁROK ÁTJÁRHATOVÁ VÁLTAK. A FOLYAMATOK GLOBÁLISSÁ VÁLTAK. MAGYARORSZÁG EUROPAI UNIOS CSATLAKOZÁSÁVAL NEM MARADT CSAK A NYELVI KORLÁT EGYMÁS MEGÉRTÉSÉHEZ . Az Enyelvelde, Magyarországon egyedülálló módon, olyan magas színvonalú és személyre szabott szolgáltatást nyújt, ahol: * a legkiválóbb anyanyelvi, vagy külföldön képzett tanárainkkal, * Ön által megadott helyszínen és időpontban, egyénre szabott tanmenet és tematika szerint tartjuk nyelvóráinkat. * Bármilyen szaknyelv, vagy egyéb, a nyelvi kifejezést segítő módszer elsajátításában számíthat ránk. * Díjmentesen biztosítjuk hallgatóink számára a nyelvi szint- és igényfelmérést, egyedi tanmenetek és ütemtervek elkészítését.

Fast Business Communications

Fast Business Communications

Fast Business Communications A Fast Business Communications 1992 óta segíti a multinacionális és magyar vállalatokat külső-belső kommunikációjuk, vezetői kompetenciáik és szervezetük fejlesztésében.

Kobold angol nyelviskola

Kobold angol nyelviskola

Tanuljunk angolul! türelem vagy tempó íráskészség vagy beszédkészség vizsgafelkészítés vagy konyhanyelv kinek mire van szüksége, mi azt biztosítjuk és amit hozzáadunk: tapasztalat, hozzáértés kis csoportokban tanítunk, maximum 6 fővel ezzel biztosítjuk az egyéni odafigyelést, és kihasználjuk a csoportos kommunikáció előnyeit

Manhattan Nyelvstúdió

Manhattan Nyelvstúdió

Ingyenes szolgáltatások * Ingyenes szintfelmérés írásban és igény szerint szóban is a tanfolyam kezdete előtt, nyelviskolánkban vagy az Interneten * ingyenes képzési tanácsadás * Ingyenes próbaóra előzetes bejelentkezés alapján * Ingyenes próbanyelvvizsga a nyelvvizsga-előkészítő tanfolyamokon * Ingyenes nyelvvizsga-garancia * Ingyenes gyermekmegőrzés délelőtti tanfolyamaink idejére * Ingyenes nyelvi folyóiratok * Szintzáró oklevél Nyugati tér Manhattan Nyelviskola (Nyugati tér) Cím: Budapest, XIII. Radnóti utca Nyugati tértől 1 percre Árpád híd Manhattan Nyelvstúdió (Árpád Híd) Cím: Budapest, XIII. Váci út közvetlenül az Árpád híd metro megállónál

Mirona nyelvstúdió

Mirona nyelvstúdió

Minél szélesebb körű nyelvet tanulni vágyók, nyelvvizsgára készülők igényük, képességük szerint, kis csoportokban mielőbb gyakorlatias, használható nyelvtudást szerezzenek. Flexibilis órarenddel, személyre szabott követelményrendszerrel biztosítani akarjuk, hogy partnert találjon bennünk mindenki. Nyelvóráinkon a legmodernebb, a nemzetközi oktatási és vizsgáztatási rendszerben elfogadott könyveket, eszközöket és segédleteket használjuk.

Promaxx fordítóiroda

Promaxx fordítóiroda

A Promaxx Iroda Kft. professzionális lektorált-, szak-, jogi fordításokat vállal több nyelven (angol,német olasz, orosz, stb..). A promaxxiroda.hu oldalon részletes leírást találhatunk szolgáltatásaikról, és online árajánlatot is kérhetünk. Szolgáltatásaikat kedvezőárakon kínálják, és az aktuális megbízást a szakterülethez legjobban értő fordítójukra bízzák. A Promaxx Iroda Kft. csapata több éves szakmai tapasztalattal, anyanyelvi szintű nyelvtudással rendelkezik. Irodájuk Budapesten a XIII. kerületben található.

Hirdetés
Speak! nyelviskola

Speak! nyelviskola

Speak! Nyelviskola: ahol a beszédközpontú nyelvoktatás nem csak duma. Speakmannek és csapatának az a missziója, hogy olyan aktív, kommunikációképes nyelvtudást adjon a kezedbe, amellyel egy külföldi utazás során a szállodában magabiztosan kérhetsz plusz takarót estére, vagy egy állásinterjún nem kell azon aggódnod, hogy elég meggyőző-e az angolod. Abban hiszünk, hogy angolul beszélni csak beszéd közben lehet megtanulni: folyamatos kommunikációval, kreatív szótanulással valódi, életszerű helyzetekre készítünk fel és olyan stabil alapot adunk a nyelvtudásodnak, amelyre mindig, minden körülmények között biztosan támaszkodhatsz. Mert nem a papír a cél, hanem egy jobb, sikeresebb, biztonságosabb élet. Speak!: az új generációs nyelviskola.

Yes You Can! Nyelviskola

Yes You Can! Nyelviskola

Legyen szó bármilyen nyelvi szintről vagy nyelvvizsgáról a Yes, You Can! Nyelviskolában bebizonyítjuk neked, hogy igenis képes vagy rá! Most kedvező áron -890Ft/óra- angol nyelvtanfolyamok indulnak a XIII. kerületben. Az élményteli légkör és a beszédközpontú kiscsoportos oktatás garantált! Keress minket bátran!:) Tel: 06/30-638 8453 e-mail: info@yesucan.hu

Tuti menü