Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
XIV.Ker.Nyelviskola képes leírás - Nyelviskola.tlap.hu
részletek »

XIV.Ker.Nyelviskola - Nyelviskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyelviskola.tlap.hu » XIV.Ker.Nyelviskola
Keresés
Találatok száma - 9 db
Alfaplus

Alfaplus

Frillings KFT Alfa plus oktatási rendszere a brainturbóra alapozva, Angol, német magyar nyelvoktatás, illetve ezeken a nyelveken Holiday és Busines speciális nyelvoktatás! Róna utca 55 Budapest Magyarország 1149 Email: info@frillings.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Telefon: +36-30-622-36-00 Fax: +36-1-787-02-62

Angol nyelvoktatás Budapesten

Angol nyelvoktatás Budapesten

A nyelvtanfolyamokat a Hajtómű Nyelvstúdióban, XIV. ker. Ilosvai utca 15.-ben, Zugló központi részén tartjuk. Kellemes környezet, jól felszerelt oktatási helységek. Jó közlekedés, ingyenes parkolás várja hallgatóinkat. Tanfolyam típusok: általános: heti 2 alkalommal 2x45 perc, intenzív: heti 3/4/5 alkalommal 2x45 perc. Egyéni igényeket figyelembe veszünk (heti 1 alkalmas tanfolyam; 60 perces óra; szuper intenzív tanfolyam: heti 3/4/5 alkalommal 4x45 perc). A tanórák 45 percesek, egy alkalom általában 2 tanórából áll.Ritka nyelvek, 60 perces órák, illetve anyanyelvi tanár esetében ezek a díjak változhatnak, ezekkel kapcsolatban kérje külön ajánlatunkat!

Invest English Nyelviskola

Invest English Nyelviskola

- Kezdő és haladó angol nyelvtanfolyamok - Intenzív angol tanfolyamok nyáron - Nyelvvizsga felkészítés - Fordítás - Business english oktatás - E-learning, e-könyvek értékesítése különböző témákban - Iskolás korú gyermekek oktatása: iskolai oktatás kiegészítése/felzárkóztatás

Invest English Nyelviskola

Invest English Nyelviskola

Invest English Nyelviskola - Egyedülálló élményt kínáló ANGOL és NÉMET kiscsoportos nyelvtanfolyamok Budapesten a XIV. kerületben, Zuglóban. Kényelmes és motiváló környezetben, felkészült tanárokkal, szuper hangulatú órákkal, rendkívül kedvező ár mellett várjuk tanulóinkat! Fordítás, magántanár, üzleti angol, e-book kiadványok. 1992 óta bevált oktatási módszereinket eddig több száz tanuló visszajelzései alapján tökéletesítettük. Gyere el az Invest English Nyelviskolába és érezd otthon magad nálunk! Tapasztald meg, milyen ha élmény a nyelvtanulás, a tanároktól kiemelt figyelmet kapsz és mindemellett gyorsan fejlődik az angol vagy német nyelvtudásod!

Invicta Nyelvstúdió

Invicta Nyelvstúdió

Cégünket 1992-ben két diplomás és nagy gyakorlattal rendelkező nyelvtanár családi vállalkozásként alapította. Megbízhatóságának és jó hírnevének köszönhetően a felmerülő igényeket a cég 1996-tól már csak további nyelvtanárok bevonásával tudta kielégíteni. A cég vezetése ekkor úgy döntött, hogy a gyors terjeszkedés helyett a minőségi nyelvoktatásra helyezi a hangsúlyt. Ebből az időszakból származik az a mai napig vallott alapelvünk, hogy stúdiónk munkatársai kizárólag magasan képzett és többéves gyakorlattal rendelkező szakemberek lehetnek, akik felelősséget vállalnak az oktatás minőségének magas szinten tartásáért. 2000-ben Siemens Zrt. által kiírt oktatási pályázaton sikeresen szerepeltünk, mely az első nagyobb megrendelésekhez vezetett. 2003-ban az Országos Közoktatási Értékelési és Vizsgaközpont, illetve a Fővárosi Munkaügyi Központ felnőttképző intézményeinek nyilvántartásába vette iskolánkat. 2004-ben a Felnőttképzési Akkreditáló Testület elfogadta angol nyelvi akkreditációs programunkat. 2005-ben a Felnőttképzési Akkreditáló Testület elfogadta német nyelvi akkreditációs programunkat. 2007-ben iskolánk elnyerte az Akkreditált Felnőttképzési Intézmény minősítést.

Lucky Nyelvklub

Lucky Nyelvklub

Nyelvoktatás egyéni igények szerint Angol, német, olasz, spanyol orosz és francia Egyéni és kiscsoportos oktatás Lucky Nyelvklub Zuglóban 2 helyszínen 1148 Budapest, Vezér út 180. 1147 Budapest, Deés utca 73/a.

Nomina 3P Zrt.

Nomina 3P Zrt.

Tisztelt Érdeklődő, Leendő Hallgatónk! Nomina 3P Oktatásszervező és Szolgáltató ZRt. a Nebuló 2000 Kft. átalakulásával jött létre és folytatja az 1992-ben megkezdett működését. A cég fő profilja az iskolarendszeren kívüli felnőtt szakképzés, de ma már számos egyéb területen is folytatunk gyakorlatorientált képzéseket és tréningeket.

Nyelvklub Nyelviskola

Nyelvklub Nyelviskola

Nyelviskolánk 10 éve foglalkozik gyerek nyelvoktatással és vizsgáztatással."Mobil" központként az egész országban szervezünk ifjúsági Pitman vizsgákat. tagjai vagyunk a nemzetközi Kids Club rendszernek, mely 2-14 éveseknek kínál játékos nyelvi foglalkozásokat.

S&H Nyelviskola

S&H Nyelviskola

Angol, Német nyelvoktatás felnőtteknek és gyerekeknek, cégeknek és magánszemélyeknek az Örs vezér terén! Gyermekeknek nyelvi táborok!

Tuti menü