Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
XVII.Ker.Nyelviskola képes leírás - Nyelviskola.tlap.hu
részletek »

XVII.Ker.Nyelviskola - Nyelviskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyelviskola.tlap.hu » XVII.Ker.Nyelviskola
Keresés
Találatok száma - 6 db
DinaMóka nyelvstúdió - angol, német kicsiknek 1-6

DinaMóka nyelvstúdió - angol, német kicsiknek 1-6

2005-ben alapítottuk nyelvstúdiónkat. Célunk egy olyan tanítási módszer megalkotása volt, mellyel a gyerekek - akár már egy évesen, az anyanyelvükkel egy időben - játszva sajátíthatják el az idegen nyelveket. A széleskörű érdeklődésre való tekintettel az angol mellet német nyelven is elindítottuk csoportjainkat

Kids Club XVII. kerület

Kids Club XVII. kerület

Nemzetközi háttérrel rendelkező országos nyelviskola képviseteként nyelviskolánk a XVII. kerületben szervez képességfejlesztő játékos angol nyelvtanfolyamokat 3-14 éves korú gyermekeknek óvodákban, iskolákban és közösségi házakban.A 2-4 éves gyermekeket is várjuk -egy felnőtt társaságában - zenés, mocorgós foglalkozásainkra. Nyáron napközis táborokat szervezünk. Nyelvtanulás? Gyerekjáték!

Liget Nyelviskola

Liget Nyelviskola

Angol nyelvtanfolyamokat szervezünk felnőttek, gyerekek és cégek részére Budapesten a XVII. kerületben, Rákosligeten. Egyéni és kiscsoportos nyelvtanulási lehetőség. Nyelvvizsgára és érettségire felkészítés. Ingyenes szintfelmérés. Részletfizetési lehetőség. Felkészült és sokéves tapasztalattal rendelkező oktatóink szakszerű, hatékony képzést nyújtanak, vidám, oldott légkörben, alacsony csoportlétszámmal. A teljesen kezdőtől az újrakezdőn át a felsőfokú nyelvvizsgára való felkészítésig mindenki megtalálja a tudásának megfelelő kurzust, amelyet többféle időbeosztással és intenzitással, illetve csoportlétszámmal kínálunk külön felnőtteknek és gyerekeknek.

Nyelvcentrum

Nyelvcentrum

NYELVCENTRUM Nyelviskola angol, német, spanyol nyelvoktatás a XVIII. kerületben ß a Balassi Bálint Gimnázium (Bp. XVII., Széchenyi u. 1-7.) Tel: 294-73-31 290-63-90 06(30)952-60-22 Fax: 297-44-99 e-mail: nyelvcentrum@t-online.hu

Parole - Rákosmente Nyelvstúdiója

Parole - Rákosmente Nyelvstúdiója

Amit fontosnak tartunk: beszédközpontú oktatás kis tanulóközösségek létrehozása hosszan tartó, bizalmon alapuló tanuló-tanár kapcsolat létrehozása Amit nyújtunk: edzett tanárok 6-8 fős csoportok péntekenkénti ingyenes konzultációk folyamatos e-mail kapcsolat Amit kérünk: A házit meg kell csinálni... az órán jelen kell lenni... merni kell beszélni! Helyszín Budapest 1173, Cinkotai út 6/4. A cinkotai úti üzletsoron Megközelítés Az Örs vezér tere felől a 61-es és a piros 61-es buszokkal. A Zalka Máté tér felől a 62-es busszal. Kőbánya-Kispest felől a BKV+ járattal.

Tanulósarok Kft.

Tanulósarok Kft.

Hangulatos órákkal, felkészült csapattal várunk mindenkit a 17. kerületben, Rákoskeresztúr városközpontban. Iskolánkban már a legkisebbek is megtanulhatnak angolul vagy németül a baba-mama foglalkozásunkon. Gyerekeknek és felnőtteknek magán órákat, kiscsoportos nyelvi képzéseket és nyelvtanfolyamokat tartunk, melyek folyamatosan indulnak. City and Guilds nyelvvizsgarendszer hivatalos partnerintézményeként folyamatosan indulnak nyelvvizsga felkészítő tanfolyamaink is. Nyelvi képzéseink cégek számára az ország egész területén elérhető, mint ahogy a fordítás, szakfordítás és a tolmácsolás is. Gyere, tégy egy próbát velünk!

Tuti menü