Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bács-Kiskun megye képes leírás - Nyelviskola.tlap.hu
részletek »

Bács-Kiskun megye - Nyelviskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyelviskola.tlap.hu » Bács-Kiskun megye
Keresés
Találatok száma - 10 db
Kalocsa An-Ju Nyelviskola

Kalocsa An-Ju Nyelviskola

Magunkról AZ AN-JU Nyelviskola 2002-ben alakult és Baján és Kalocsán, azóta folytatunk egyéni, csoportos, céges nyelvi képzéseket. Mindkét városban a nyelviskolánk a város központjában található. Alapító tagjaink: Salga Judit (Juca) - aki a német tanszék vezetője és Vén Andrea - aki az angol területet vezeti. Fő tevékenységünk a kezdet kezdetén angol, német nyelvtanfolyamok vezetése, szervezése és lebonyolítása volt. Később bővültünk olasz, spanyol, francia, lovári (cigány) nyelvekkel. Címünk: AN-JU Nyelviskola Kalocsa, Szent István kir. u. 37. Hotel Piros Arany I. emelet Telefonszámaink: 06-30-985-1987 06-20-552-1638 E-mail cím: an-ju2002@fibermail.hu info@an-ju.hu andi@an-ju.hu juca@an-ju.hu

Karrierkód nyelvstúdió, Kecel

Karrierkód nyelvstúdió, Kecel

Szeretnél szenvedések nélkül, könnyedén nyelvet tanulni, és minden iskolai feladatot remek eredménnyel teljesíteni? Ha jelentkezel a Karrierkód tréningre - ahol segítek kiválasztani a számodra legmegfelelőbb tanulási módot - garantált a sikered! Olyan memotrükköket árulok el neked, hogy a leghosszabb felsorolást is pik-pak megtanulod. A profi elmetérkép készítéssel a lecke végén így kiáltasz: Na, ezt vágom! De hülye voltam, hogy nem előbb kezdtem! A végén felfedem előtted a király felelés titkait, hogy tanáraid hasra essenek tőled. Tanításomban felhasználom az agykontroll, grafológia, rajzelemzés, kineziológia, enneagram, Gordon-konfliktuskezelő módszer, Hubard szövegértő olvasás technikáit.

Kecskemét Alternative English School

Kecskemét Alternative English School

HATÉKONY OKTATÁSI MÓDSZEREK - SZEMÉLYES FIGYELEM Kislétszámú csoportos, és magánórás képzéseink során fontosnak tartjuk, hogy hallgatóink a lehető legrövidebb idő alatt érjék el a kívánt nyelvi szintet, ezért kiemelt figyelmet fordítunk * a korszerű, hatékony oktatási módszerek alkalmazására * a beszédközpontú oktatásra * az órák kellemes légkörének kialakítására * gyakorlatias, élményszerű képzési formára * mindennapokban jól hasznosítható nyelvismeret megalapozására, sikerélményt biztosítva ezzel hallgatóinknak, mely további lendületet ad tanulásukhoz.

Kecskemét Cody Nyelviskola

Kecskemét Cody Nyelviskola

Kecskemét belvárosában levő jól felszerelt, megújult nyelviskolánkban angol, német, olasz és orosz nyelveket tanítunk kezdőtől egészen a felsőfokig. Tanáraink, akik lelkesen és nagy hozzáértéssel tanítják a régi és új hallgatókat, több diplomával és több éves tapasztalattal rendelkeznek. Csapatunkhoz tartozik Nigel is, aki anyanyelvi tanárként rendkívül sikeres, többek között a kommunikatív készségek oktatásában. Nyelviskolánk vállal egyéni és páros órákat, illetve csoportos képzést folyamatosan induló tanfolyamaink keretében. Elérhetőségünk: 6000 Kecskemét, Petőfi Sándor utca 2. V/32.

Kecskemét Coventry House

Kecskemét Coventry House

Minden kedves Ügyfelünk számára lehetőség nyílik arra, hogy valamennyi szolgáltatásunkat kb. 10 perces, Ügyfélszolgálatunkon történő helyszíni hitelbírálat segítségével részletfizetéssel is igénybe vehesse. Többféle konstrukció, gyors hitelügyintézés. 6000 Kecskemét, Budai u. 1. 76/505-308, 20/381-5344 info@coventry-house.hu

Kecskemet Katedra Nyelviskola

Kecskemet Katedra Nyelviskola

Sokak véleménye szerint nyelviskolánk ma már nem csak az egyik legnagyobb, de az egyik legszínvonalasabb iskola is. Szeretnénk elérni, hogy ez a vélemény a lehető legszélesebb körben váljon általános nézetté.Cím: 6000 Kecskemét, Katona József tér 18. Telefon: 76/415-074 Fax: 76/505-717

Kiskőrös Katedra Nyelviskola

Kiskőrös Katedra Nyelviskola

A katedrások tudják, hogy kell nyelvvizsgázni! Katedra Nyelviskola Kiskőrös (Smart Nyelviskola Kft. Ny.sz.: 03-0005-05) 2001 óta foglakozik angol, német, olasz, spanyol és francia, valamint magyar, mint idegen nyelv oktatásával. Minden igényre találunk megoldást! Cím: 6200 Kiskőrös, Bajcsy-Zs. u. 15. Telefon: 30/3506790 Fax: 78/414868

Kiskunhalas Kids Club

Kiskunhalas Kids Club

Nyelvtanulás? Gyerekjáték! Az anyanyelv elsajátításához hasonló, nagyon kommunikatív és élményszerű módszerrel szervezünk vidám, angol nyelvi klubokat 2-14 éves gyerekeknek. Elsődleges célunk, hogy a gyerekek bátorító légkörű klubfoglalkozásainkon megszeressék a nyelvet és magabiztosan, örömmel kommunikáljanak angolul. Az élményszerű tanulás mellett számos más módon, akár zenés tornával vagy színjátszással, valamint nyári táborainkban és klubrendezvényeinken is gazdagíthatják a gyerekek nyelvi tudásukat! A közös feladatoknak, sikerélményeknek és az önfeledt, barátságos légkörnek köszönhetően igyekszünk valódi közösséget biztosítani a klubtagok számára! Az idegen nyelvvel való mindennapi találkozást és a tökéletes kiejtés elsajátítását a korosztályokra szabott klubcsomagjainkhoz tartozó CD, valamint interaktív online játéktárunk biztosítja a gyerekek számára, amely óriási népszerűségnek örvend klubtagjaink körében. Tündéri dalos animációk, mesék, történetek, egyszerre több érzékszervre ható játékok, vidám feladatok közül válogathatnak a gyerekek!

Korona Nyelviskola

Korona Nyelviskola

A Korona Nyelviskola Kecskemét egyik legrégebbi és legmeghatározóbb nyelviskolája, mely a városközpontban, az Univer- irodaház első emeletén helyezkedik el. Intézmény- akkreditációnk (AL-0296) garantálja a minőségi oktatást. Iskolánkban főiskolát, egyetemet végzett, nagy gyakorlattal rendelkező tanárok tanítanak. Nyelviskolánk 2000 óta foglalkozik nyelvvizsgáztatással, a közkedvelt Origó- nyelvvizsgarendszer vizsgahelye.

Hirdetés
MySchool Nyelviskola Kecskemét

MySchool Nyelviskola Kecskemét

Tanulj angolul egyéni tempóban, a saját időbeosztásod szerint! Hogyan? A MySchool Nyelviskolában Te írod az órarendet! Rugalmas időbeosztás, 60 perces órák, akár hétvégén is! Tanfolyamkezdés minden nap! Nálunk nem csak az írásbeli készségeidet fejlesztjük, vidám, játékos kommunikációs óráinkon gyakorolhatod az angol nyelv használatát.

Tuti menü