Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Borsod-Abaúj-Zemlén megye képes leírás - Nyelviskola.tlap.hu
részletek »

Borsod-Abaúj-Zemlén megye - Nyelviskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyelviskola.tlap.hu » Borsod-Abaúj-Zemlén megye
Keresés
Találatok száma - 7 db
Favorit Nyelviskola Miskolc

Favorit Nyelviskola Miskolc

Biztos nyelvtudást szeretnél, nemcsak nyelvvizsgát? ?Az egyetemek és a főiskolák többségén 30-40 százalék körül mozog a diplomát nyelvvizsga hiánya miatt nem kapott hallgatók aránya.? (Forrás: www.index.hu) Ne kerülj ilyen helyzetbe, államvizsga után vedd át a diplomád, hiszen ezért tanultál! Éld át a csoporttársaiddal a diploma átvételének felejthetetlen pillanatát. A Favorit Lingua Center Nyelviskola Miskolc és vonzáskörzetében élőknek, a Miskolci Egyetem jelenlegi és jövőbeni hallgatóinak, valamint középiskolásoknak nyújt ideális megoldást!

KATEDRA Nyelviskola Ózd

KATEDRA Nyelviskola Ózd

Sikerünk alapja a személyre szóló figyelem, és a színvonalas, kommunikáció központú nyelvoktatás melletti elkötelezettségünk. Hiszünk benne, hogy nyelvet csak kis csoportban lehet tanulni. Normál csoportjaink 7-8 fő, de sokkal inkább jellemző a 4-6 fős, kis csoportos oktatás. Csoportos tanfolyamaink hallgatói létszámát igyekszünk igény szerint kialakítani. A PRIVÁT KATEDRA keretében teljes mértékben az Ön igényihez, haladási tempójához és időbeosztásához tudunk alkalmazkodni. Hallgatóinknak lehetőséget tudunk biztosítani, hogy nyelvvizsga felkészítő tanfolyamaink segítségével, sikeres nyelvvizsgát tehessenek. Nyelvvizsgaválasztékunk: Általános nyelv: TELC. Üzleti angol: LCCI. Gyerekeknek: ITK-Junior. Lakossági, valamint céges képzéseket is bonyolítunk. Reméljük, tudunk Önnek segíteni céljai elérésében.

Kazincbarcika, Miskolc Collingo

Kazincbarcika, Miskolc Collingo

Ön is érezte már úgy, hogy nyelvtanulásra fordított pénzét kidobta az ablakon? Tapasztalta már, hogy a beiratkozáskor ígért szolgáltatást nem kapta meg, és csalódottan távozott? Szolgáltatást vásárolni kockázatos, nyelvtanfolyamot, nyelvórát különösen. Nincs termékminta és így ki vagyunk szolgáltatva az eladó félnek. Hemzseg a piac a kóklerektől, a magukat nyelviskolának nevező "konyha nyelvtanároktól" és az ország másik feléből az Ön lakhelyén telefonon keresztül csoportokat szervező "gyáraktól". Ez ellen igen nehéz védekezni. Tapasztalta már, hogy az ígéretek és a valóság még köszönőviszonyban sincs egymással? Érezte már, hogy nem jól halad az idegennyelv-tanulással? Eszébe jutott már, hogy ez ellen mégis lehet védekezni? Ha igen, nálunk jó helyen jár! Akár 50.000-100.000 Ft-ot (egy 100-120 órás tanfolyam árát) megspórolhatja, ha felkészülten vásárol. Collingo Nyelviskola - Kazincbarcika, Mátyás király út 56. telefon: 48/513-033 Collingo Nyelviskola - Miskolc, Széchenyi u. 26. telefon: 46/507-110

Miskolc Avasi Nyelviskola

Miskolc Avasi Nyelviskola

Négy-öt fős kiscsoportban oktatunk, hisszük és valljuk, hogy nagyon hatékonyan lehet nyelvet tanulni ennyire kicsiny létszám mellett, hiszen a hallgatók sokszor szerepelnek. Kizárólag diplomás, képzett nyelvtanárokkal oktatunk, akik főállásban dolgoznak nálunk. Nyelvi képzésünk legfőbb célja az, hogy a tanulóink olyan idegen nyelvi képességek birtokába jussanak, amelyek segítségével mindennapi életük nyitottabbá válik a világra, hiszen képesek lesznek megértetni magukat más nemzetiségű emberekkel . Az egyes képzési modulokat az Európa Tanács CEF rendszeréhez igazítottuk, a bemeneti szintje kezdő (A1), kimeneti szintje pedig a referenciakeret szerinti felsőfok (C2 szint).

Miskolc Bilang Nyelviskola

Miskolc Bilang Nyelviskola

A BILANG Nyelviskola AKKREDITÁLT FELNőTTKÉPZÉSI INTÉZMÉNY (AL- 1408). A BILANG Nyelviskola az utóbbi évek folyamán lakossági nyelvtanfolyamokon és neves vállalatoknál szerzett tapasztalatot a felnőtt nyelvoktatás terén. Tanulóink minden területen nagyon magas arányban nyelvvizsgáznak sikerrel, és mindennapi munkájuk során is hatékonyan tudják használni a tanult szakmai és általános nyelvet. Oktatott nyelvek: angol, német, orosz, olasz, francia, spanyol, magyar, eszpe- rantó, lovári A nyelviskola 2005-ben alakult a vállalkozáson belüli és a vállalkozások közti kommunikáció tökéletesítése céljából induló vállalati és lakossági nyelvtanfolyamok szervezésére. Egyéni és kiscsoportos tanfolyamaink az általános nyelvtől kezdve az üzleti oktatáson át a speciális szakmai kurzusokig terjednek, állandóan szem előtt tartva a vállalat és az alkalmazottak speciális szükségleteit. Tanfolyamainkon alkalmazkodunk a fiatal és idősebb korosztály nyelvtanulási szokásaihoz, munkahelyi környezetük sajátosságaihoz, speciális igényeikhez és időbeosztásukhoz. ..stb. BILANG Nyelviskola 3530 Miskolc, Arany János u. 23. Telefon: 46/327-689; 30/559-3812; 30/233-5047 .

Miskolc Katedra Nyelviskola

Miskolc Katedra Nyelviskola

Köszönjük, hogy kitüntettél minket érdeklődéseddel. Várunk téged nyelviskolánkban! Tanulj és vizsgázz nálunk a miskolci KATEDRA Nyelviskolában! Szerezd meg nálunk nyelvvizsgádat! Jelentkezz nálunk ITK Origó vagy TELC nyelvvizsgára! Ügyfélszolgálatunkon minden munkanapon leadhatod jelentkezésed, vagy tájékoztatást és segítséget kérhetsz a jelentkezéshez! Cím: 3529 Miskolc, Csabai kapu 55. Telefon: 46/560-275, 20/3177-949, 20/3466-675 Fax: 46/560-276

Miskolc Saturnus Nyelviskola

Miskolc Saturnus Nyelviskola

A Saturnus Nyelviskola Miskolc első magán nyelviskolája. Helyszín: belváros. Oktatott nyelvek: angol, német olasz, spanyol, eszperantó. Szolgáltatásaink: diák és felnőttoktatás, általános és vállalati tanfolyamok. Kommunikáció-központú oktatás, kis létszámú csoportok, 50 perces tanórák, modern környezet, ügyfélközpontúság. Minőségi nyelvoktatás: akkreditált felnőttképzési intézmény, akkreditált angol és német nyelvi programok. Nyelvvizsgáztatás: akkreditált ECL nyelvvizsgahely, előkészítők, próbanyelvvizsga, vizsgáztatás, felkészítő könyvek.

Tuti menü