Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fejér megye képes leírás - Nyelviskola.tlap.hu
részletek »

Fejér megye - Nyelviskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyelviskola.tlap.hu » Fejér megye
Keresés
Találatok száma - 12 db
Bildung Nyelviskola Székesfehérvár

Bildung Nyelviskola Székesfehérvár

Kiváló tanárokkal, korszerűen felszerelt, klimatizált oktatótermekkel és kedvező árakon várunk angol, német és orosz délelőtti, délutáni és szombati nyelvtanfolyamainkon Székesfehérvár belvárosában. Cégek jelentkezését is várjuk. Szerda délutánonként (17-18.30) angol nyelvi klubot tartunk, ahol a résztvevők szinten tarthatják és fejleszthetik nyelvtudásukat. Honlapunkon további információt találhatsz ajánlatainkkal kapcsolatban, valamint érdekes cikkeket olvashatsz a nyelvtanulással, nyelvtudással, külföldi munkával kapcsolatban és hasznos linkajánlókat találhatsz (pl.: idegen nyelvű folyóiratok weblapja, állásközvetítő oldalak)!

Brainturbo Székesfehérvár

Brainturbo Székesfehérvár

Brainturbo Nyelviskola Székesfehérvár: HIGH-TECH a nyevtanulásban! Nyelvoktatás gyorsan, nyelvtanulás hatékonyan, sőt kreatív módon, ráadásul stressz-mentesen. Már több, mint 10 éve jelen vagyunk a magyar nyelvoktatásban. 2012 július végén Székesfehérváron, új helyen, igényes környezetben oktatjuk a német, angol és spanyol nyelvet. Irodánk a Bregyó közelében, közvetlenül a kispatak mellett, nyugodt, természetes helyen található. Barátságos, családias hangulat várja a jelentkezőket. Oktatásunk egyénre szabott, a kurzusok tetszőleges időpontban, a hallgató által szabályozott módon folynak. Nyitvatartásunk rugalmas, előzetes egyeztetés alapján reggel 7-től este 8-ig fogadjuk a tanulni vágyókat. Több fő jelentkezése esetén a labor felszerelés kihelyezése megoldható, 30 km-es körzetben.

Dunaújváros Katedra Nyelviskola

Dunaújváros Katedra Nyelviskola

Iskolánk 1995-ös alapítása óta több ezer ember szerzett használható és magabiztos nyelvtudást a dunaújvárosi Katedrában. Büszkék vagyunk rájuk és megtiszteltetés számunkra, hogy Téged is hallgatóink között üdvözölhetünk. Cím: 2400 Dunaújváros, Vasmű út 61. fszt. 3. Telefon: 06-25-403-317 Fax: 06-25-403-317

Fehérvári Kids Club

Fehérvári Kids Club

Nyelvtanulás? Gyerekjáték! Az anyanyelv elsajátításához hasonló, nagyon kommunikatív és élményszerű módszerrel szervezünk vidám, angol nyelvi klubokat 2-14 éves gyerekeknek. Elsődleges célunk, hogy a gyerekek bátorító légkörű klubfoglalkozásainkon megszeressék a nyelvet és magabiztosan, örömmel kommunikáljanak angolul. Az idegen nyelvvel való mindennapi találkozást a korosztályokra szabott klubcsomagjainkhoz tartozó CD, valamint interaktív online játéktárunk biztosítja a gyerekek számára! Kids Club - Nálunk még a tanulás is öröm és játék!

For Everyone Angol Nyelviskola Martonvásár

For Everyone Angol Nyelviskola Martonvásár

Általános-, államilag elismert nyelvvizsgára felkészítő- és gyerek tanfolyamok Turi Ilona vagyok, a For Everyone Angol Nyelviskola szakmai vezetője. A Budapesti Műszaki Egyetem vizsgáztató tanáraként tapasztalom, hogy milyen nehézségekkel küzdenek a vizsgázók. Igyekszem a hallgatóimat úgy felkészíteni az általuk kiválasztott típusú nyelvvizsgára, hogy azok minél eredményesebben szerepelhessenek. Vizsgázóknak és nem vizsgázóknak egyaránt fontos, hogy használható nyelvtudásra tegyenek szert. Ezt úgy próbálom elérni, hogy életszerű szituációkba sodrom őket az órákon, melyeket természetesen angolul kell megoldaniuk. Ez idővel mind jobban és jobban sikerül nekik.

Hello English Nyelviskola - Német tanfolyamok

Hello English Nyelviskola - Német tanfolyamok

Ha fejlesztenéd német nyelvtudásod, gyere el a Hello English nyelviskolába, Székesfehérvárra, ahol már a németet nyelvet is tökéletesen elsajátíthatod módszerünkkel, melynek előnyei: 1. Saját tanulási tempódban fogsz haladni, nem kell másokhoz alkalmazkodnod. 2. Hétről hétre te fogod megtervezni, mikor jössz nyelvórára, lényegében te írod majd az órarended. 3. Az órarend tervedet rugalmasan alakíthatod, ha mégsem tudsz az előre egyeztetett időpontban jönni, lehetőséged van átszervezni. 4. A módszerünkből adódóan nem kell csoportindulásra várnod, bármelyik hétköznap, a neked megfelelő időpontban elkezdheted a német nyelvet tanulni. 5. Végig a tudásszintedhez igazodva, személyre szabottan fogunk tanítani, így semmiről sem fogsz lemaradni és lesz elég időd a gyakorlásra is. Az eredmény nem fog elmaradni, így lehetőséged lesz stressz mentesen, hatékonyan németül megtanulni, akár a nyelvvizsgára is felkészülni!

Székesfehérvár Alba-Pro Nyelvstúdió

Székesfehérvár Alba-Pro Nyelvstúdió

Alba-Pro Nyelvstúdió. Egy nyelviskola Székesfehérváron, ahol a nyelveket kis csoportokban, családias hangulatban tanulhatja. 8000 Székesfehérvár, Petőfi S. u. 1. fsz/1. Ügyfélszolgálati idő Hétfőtől csütörtökig: 9h-13h-ig; 14h-18h-ig Pénteken: 8h-14h-ig Szombat, vasárnap ügyfélfogadás nincs! Telefon Ügyfélfogadási időben: 22/ 322-836

Székesfehérvár Comenius Nyelviskola

Székesfehérvár Comenius Nyelviskola

Székesfehérvár első magán nyelviskoláját, a Comenius Tanulmányi Társaságot 1988-ban alapították. A társaság tagjai több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek az oktatás és oktatásszervezés területén. A nyelviskolában jelenleg hat nyelven - angol, német, francia, spanyol, orosz és olasz - folyik az oktatás. Comenius Nyelviskola Veresné Dubán Beáta oktatás-szervező: telefon: 22/512-136 Szőnyi Mariann oktatás-szervező: telefon: 22/512-137 fax: 22/504-987 e-mail: info@comenius.hu 8000 Székesfehérvár, Koppány u. 2/a.

Hirdetés
Székesfehérvár Hello English Nyelviskola

Székesfehérvár Hello English Nyelviskola

A Hello English Nyelviskola Célja, hogy ÖN valóban a saját tanulási tempójában, a saját képességeinek megfelelően tudjon tanulni, és folyamatosan fejlődve sikerélménye legyen az angol nyelvtanfolyam során, és a nyelvtanulás végére elérje az Ön által kitűzött célt. Szívesen segítünk Önnek is elérni az angol nyelvtudást!

Székesfehérvár London Style

Székesfehérvár London Style

Beszélsz már valamilyen idegen nyelvet? Munkádhoz szükséges? Továbbtanuláshoz? Vagy csak egyszerűen érteni akarod végre a filmeket és a legfrissebb slágereket? - jó helyen jársz, itt a helyed! Garantáltan élvezni fogod az órákat - kiváló tanáraink ezért mindent meg is tesznek! Angolul mindenképpen tudni kell, de ha ez már nem okoz gondot, gyere hozzánk németet vagy spanyolt tanulni! Abban hiszünk, hogy egy jó nyelvóra felszabadít, jól érzed magad, fejleszted beszédkészségedet, a görcsök pedig elmúlnak.# Akkreditált Nyelviskola vagyunk (AL-1546) # akkreditált angol (PL 2135) és német (PL 0964/2) képzési programmal - ez Neked mínusz 20%-ot, azaz áfa-mentességet jelent # Minősített és Ajánlott Nyelviskolája vagyunk a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének - ez Neked egy független minőségi garanciát jelent # Regisztrált felnőttképzők vagyunk 07-0059-04 # 1995 óta veszünk részt a felnőttoktatásban, több ezer hallgató vitte s viszi mindenfelé jóhírünketHa többet akarsz tudni rólunk, írj e-mail címünkre, hívj minket a 22/513-910-es telefonszámon vagy látogass el személyesen és nézz meg egy órát INGYEN. Teljes képernyő Cím:; Eltávolítási kérés ()Visszaállítás kérelmezve - - A térképen történő elhelyezés csak megközelítőleg pontos Deák Ferenc utca 13 8000 SzékesfehérvárH-Cs 8.00-18.00 Péntek 8.00-16.00

Viadukt Nyelviskola - Székesfehérvár

Viadukt Nyelviskola - Székesfehérvár

A Viadukt Nyelviskola 2007 decemberében alakult Székesfehérváron. Létrejöttét elsősorban az intézmény vezetőjének és néhány kollégájának egy olyan szakmai, emberi közösség kialakítására való törekvése hozta létre, ami az ő saját értékrendjükkel összhangban a piac igényeinek kielégítését célozza meg. Nyelviskola az autóbusz pályaudvar várótermi épületének 2. emeletén, jó megközelíthetőség.

Tuti menü