Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hajú-Bihar megye képes leírás - Nyelviskola.tlap.hu
részletek »

Hajú-Bihar megye - Nyelviskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyelviskola.tlap.hu » Hajú-Bihar megye
Keresés
Találatok száma - 11 db
Angol nyelvoktatás Debrecenben 3 hónapos kortól

Angol nyelvoktatás Debrecenben 3 hónapos kortól

A mára világhírűvé vált módszer segítségével a Helen Doron Nyelviskolában az angol nyelvtanulás egy egyedülálló, könnyű és természetes folyamat, amely a gyermek anyanyelvétől függetlenül a világ minden országában alkalmazható. A nyelvelsajátítási mód játékos és hatékony. Oktatásunk figyel, épít a specifikus életkori tényezőkre, érdeklődési körökre, kiemelve az angol nyelvi sajátosságokat és a kommunikációt. Amit nálunk egy nemzetközi nyelviskola tanulójaként kaphatsz: játékos, jó hangulatú angol órák, a nyelvvizsgára és idegen nyelvű kommunikációra könnyedebb felkészülés, hatékony módszer, óriási ismeretanyag, kis létszámú csoportok. 3 hónapostól 19 éves korig várunk mindenkit a Helen Doron Debrecenben, a Darabos utca 33.sz. alatt!

Debrecen BrainStorm

Debrecen BrainStorm

A BrainStorm Oktatási Studió célja hogy a nálunk tanulók minél könnyebben és gyorsabban elsajátítsák az itt tanult nyelveket, tárgyakat.Jelenleg angol nyelvből vállalunk alap- és középfokú nyelvizsgára, közép- és emeltszintű érettségire felkészítést illetve korrepetálást diákok és felnőttek részére egyaránt. Valamint vállaljuk általános és középiskolások felkészítését felvételeire, érettségire, valamint korrepetálást biológia tárgyból Debrecenben és környékén. Címünk: 4032 Debrecen, Nagyerdei körút 72/B III.em 9. (Tamás János ill. Pocsai Boglárka) Telefon: 52/ 340-531 Mobil: 20/ 5779948 illetve 30/3428091 Email: brainstormoktatas@gmail.com

Debrecen Cambridge Nyelviskola

Debrecen Cambridge Nyelviskola

Cambridge nyelviskola Debrecen. Angol, Német, Spanyol nyelvi képzések, Nyelvvizsga. A Cambridge Nyelviskola hivatalos vizsgahelye az Államilag elismert ITK-Origo, BME, Profex-egészségügyi, jogi, telekommunikációs, Oeconom-gazdasági és City nyelvvizsgarendszereknek. Felkészítő kurzusok angol, német, orosz, olasz, spanyol, francia nyelvből: -heti 2 óra vagy 4 óra írásbeli felkészítés + heti 2 óra vagy 4 óra szóbeli felkészítés= : 40 órás blokk 34.990 Ft-tól. !!! Ne feledje a gyakorlati sávokat !!! INGYEN internetes gyakorló anyagok tanári felügyelettel!!! INGYENES ANYANYELVI órák, klub foglalkozások!!! Cambridge Nyelviskola Debrecen Tel:0652 425250

Debrecen Euro-Team Bt.

Debrecen Euro-Team Bt.

Egyedi nyelvi képzések cégeknek, szervezeteknek Vállaljuk cégek, szervezetek, vállakozók munkatársainak csoportos, akár vidéki, kihelyezett nyelvi képzését, felkészítését. Egyedi, testreszabott tanfolyam, rugalmas időbeosztással és az ügyfelünk által preferált tananyaggal. KAPCSOLAT Amennyiben érdeklődik kurzusaink iránt, vagy kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, úgy kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. E-mail címünk: info[kukac]euro-team.hu Tel.: 36 30 976 3254

Debrecen Ils Nyelviskola

Debrecen Ils Nyelviskola

Nyelvtanfolyamok, nyelvvizsgák Debrecenben az ILS Nyelviskolában Nyelviskolánkban különböző szintű angol, német és spanyol nyelvtanfolyamok közül választhatsz. Nyelvtanfolyamainkon elsősorban ahhoz segítünk hozzá, hogy használható nyelvtudásod legyen, melyet a mindennapi életben, munka vagy kikapcsolódás során magabiztosan tudsz majd alkalmazni. Természetesen nyelvvizsgára is felkészítünk, ha ilyen irányú igényeid vannak.

Debrecen Katedra Nyelviskola

Debrecen Katedra Nyelviskola

Büszkék vagyunk, hogy az ország legnagyobb nyelviskola hálózatának tagjává váltunk! Sikerünk alapja a személyre szóló figyelem, és a színvonalas, kommunikáció központú nyelvoktatás melletti elkötelezettségünk. Cím: Debrecen, Kossuth u. 5. (Gambrinusz köz) Telefon: +36(20)474-2858 Fax: +36(52)310-428

Debrecen Kids Club

Debrecen Kids Club

Nyelvtanulás? Gyerekjáték! Sok szeretettel várjuk a gyerekeket és szüleiket angol nyelvi klubfoglalkozásainkon! Nemzetközi módszer, vidám, önfeledt hangulat, különböző programok segítik az angol nyelv elsajátítását.

Debrecen Mester Nyelviskola

Debrecen Mester Nyelviskola

Mester Nyelviskola ? Debrecen, Mester u. 2 . 06 (20) 661-8181 | Angol, német, olasz, spanyol, francia, japán nyelvoktatás folyamatosan!

Debrecen Myschool Nyelviskola

Debrecen Myschool Nyelviskola

A Myschool Nyelviskola angol nyelvoktatással foglalkozik, Debrecenben, a Szent Anna utcán található. A tanulók a nyelvórák időpontjait szabadon kiválaszthatják. Hétfőtől-péntekig, reggel 8.00 órától este 20.00 óráig, valamint szombaton 8.00 órától 13.00 óráig úgy ütemezhetik óráikat a diákok, ahogy nekik az a legmegfelelőbb.

Hirdetés
Galambos-Lindenfeld Nyelviskola

Galambos-Lindenfeld Nyelviskola

A Galambos-Lindenfeld Nyelviskola Debrecenben vár minden érdeklődőt, aki minőségi nyelvtudásra vágyik. Nyelvtanfolyamaink között megtalálható az angol, német, spanyol, olasz és a francia nyelvtanfolyam. Iskolánk EURO és Cambridge nyelvvizsgahely. Nálunk a cambridge nyelvvizsgát számítógépen is leteheted. Ez nem a jövő, ez a jelen. Ezek után nincs más dolgod csak, hogy jelentkezz hozzánk!

Tudás Nyelviskola angol

Tudás Nyelviskola angol

A Tudás Nyelviskola angol nyelvi képzést kínál Debrecenben. Az órákról elmondható, hogy kellemes, felszabadult hangulatban zajlanak, a tanárok tüelmesek és megfelelően tudnak alkalmazkodni a tanulók igényeihez. Az órák pontosan kezdődnek és fejeződnek be, így napirendedben nem fordulnak majd elő csúszások.

Tuti menü