Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Külföldi Nyelviskolák képes leírás - Nyelviskola.tlap.hu
részletek »

Külföldi Nyelviskolák - Nyelviskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyelviskola.tlap.hu » Külföldi Nyelviskolák
Keresés
Találatok száma - 7 db
Ausztrália National Centre For English Language

Ausztrália National Centre For English Language

CME is the English Language Centre of Macquarie University Sydney, one of Australia�s leading universities.

Londoni Szállás és Nyelviskolák

Londoni Szállás és Nyelviskolák

Hosszútávú szállás és nyelviskolák legnagyobb angliai városokban: Londonban, Liverpoolban és Birminghamben. Asszisztens szolgáltatások és munka lehetőségek Nagy-Britanniában. Londonban angol nyelvtanfolyamokat biztosítunk különböző iskolákban: Argent College, TLSI, Callan School vagy Central School of English.

Sprachcaffe Languages Plus - több, mint 25 éve

Sprachcaffe Languages Plus - több, mint 25 éve

Szervezetünk több, mint 25 éve élen jár a minden korosztály számára szóló nyelvoktatásban. Akár nyüzsgő nagyvárosokról, akár változatos tengerpartról van szó, diákok ezrei, akik minket választottak, élvezték magas színvonalú nyelvtanfolyamainkat és egyéb szolgáltatásainkat. A Sprachcaffe Languages Plus úgy gondolja, a nyelvtanulás mellett az is fontos, hogy a tanulók megismerjék a vendéglátó ország kultúráját, lakói életstílusát. Ezzel lehetővé tesszük, hogy diákjaink ne csak nyelvet tanuljanak, hanem felfedezhessék az adott nép szokásait, mindennapjait. Nem kérdés, hogy a Sprachcaffe Languages Plus a legjobb választás azok számára, akik külföldön szeretnének nyelvet tanulni.

Tanulj és élj Thaiföldön

Tanulj és élj Thaiföldön

- magyar ügyintézés és ügyfélszolgálat - 1 éves tanulói vizum (első évben 14 hónapos) ami 10 évig hosszabbitható - 4 1 helyszin: Bangkok, Pattaya, ChiangMai, Phuket, Angeles City (Fülöp-szigetek) / hamarosan Ko Samui - az iskola által kifejlesztett online programban dolgozhat a tanuló (DCS) amiért jutalékot kap(magyar nyelven is elérhető)www.dcswalenschool.com - thai, angol, kinai, orosz nyelveken zajlik a tanitás - lehetőség a helyváltoztatásra, a négy helyszint lehet kombinálni - segitség a szálláskeresésben, vizumintézésben - hamarosan új iskola Ko Samui-n, illetve fél éve megnyilt iskolánk a Fülöp-szigeteken (Angeles City)

Tuti menü