Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Külföldi Nyelvtanfolyanok képes leírás - Nyelviskola.tlap.hu
részletek »

Külföldi Nyelvtanfolyanok - Nyelviskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyelviskola.tlap.hu » Külföldi Nyelvtanfolyanok
Keresés
Találatok száma - 10 db
Ausztrál Oktatási Központ

Ausztrál Oktatási Központ

ACEHU - Tanulás és munka Ausztráliában Az Ausztrál Oktatási Központ az Oxford-csoport tagja A világ más tájain ajánlott külföldi nyelvoktatáshoz kattintson ide: www.oxford.hu Átrajzoltuk a térképet és közelebb hoztuk Ausztráliát, hogy mindenki számára elérhető legyen! A következőkben a tanulni vágyóknak segítünk kiválasztani a számukra leginkább megfelelő várost, tanfolyamot, valamint a vízum teljes körű ügyintézést is vállaljuk. Igény esetén lefoglaljuk a repülőjegyeket és a szállást, de természetesen azoknak is bőven szolgálunk ötletekkel, praktikus tanácsokkal, akik csak a családi nyaralást szeretnék még inkább emlékezetesebbé tenni. Szolgáltatásaink ingyenesen vehetőek igénybe!

Francia tanulás külföldön

Francia tanulás külföldön

Iskolánk több, mint 25 éve szervez külföldi nyelvtanfolyamokat minden korosztály számára. A nyelvtanulás leghatékonyabb módja, ha elutazunk az adozz nyelvterületre. Nizzai iskolánk a város központjában, egy gyönyörű századfordulós épületben található, ahonnan 10 perc alatt eljuthatunk a tengerpartja.

Győr Air Tourist

Győr Air Tourist

Válaszd a nyelvtanulás leghatékonyabb módját és tanulj idegen nyelvet külföldön. Találd meg a számodra legmegfelelőbb helyszínt és tanfolyamot. Általános, intenzív, üzleti, gyermek és ifjúsági nyelvtanfolyamok. Cím: 9026 Győr, Rónay J. u. 2/a. Telefon: (96) 550-325; 523-695, 318-033, 324-225 Mobil: 30-385-7767 Fax: (96) 523-696 e-mail: info@airtourist.huAz email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges Nyitva tartási idő: Hétfő-péntek 9.00-17.00

Kaplan International Colleges

Kaplan International Colleges

Angol nyelvtanulás külföldön a Kaplan International Colleges nyelviskoláiban világszerte, több mint 40 helyszínen. Általános és üzleti angol nyelvtanfolyaomk, nyelvtanulás munkával, egyetemi és nyelvvizsga-előkészítők, nyári nyelvi táborok gyerekeknek. Külföldi szállások családoknál, kollégiumokban, apartmanokban, diákotthonokban.

Katedra Travel

Katedra Travel

Kedves leendő Utasunk! Nagy örömünkre szolgál, hogy megtiszteli a Katedra Travel Utazási Irodát és érdeklődik az általunk szervezett nyelvi utazások iránt. Kérjük engedje meg, hogy a kö­vet­­­ke­zők­ben bemutassuk szervezési elveinket és az egész világra kiterjedő programválasztékunkat, amelyek remél­hetően meggyőzik Önt arról, hogy az ÖN számára leg­ked­vezőbb külföldi nyelvtanulási lehetőséget MI kínáljuk. Miért tanuljunk idegen nyelvet? Az idegen nyelvek ismerete egy olyan ország polgárai számára, mint amilyen Magyarország, elengedhetetlen szükségletté vált az ezredfordulót követő globalizálódó világunkban. Hazánk már tagja az Európai Unió tagja ként sohasem látott szabadságát teremti meg az emberek és szellemi javak mozgásának. A szabadság által adott lehetőségekkel azonban csak azok tudnak élni, akik legalább egy, de egyre inkább elfogadottan két idegen nyelvet beszélnek - minimum középszinten. A nyelvtanulásra fordított idő és pénz az egyik legbiztosabban megtérülő befektetés. Miért épp külföldön érdemes nyelvet tanulni? A külföldön elvégzett tanfolyamoktól sokan csodát várnak. Azt gondolják, hogy egy-két hét alatt beszélni fogják a nyelvet. Nos, ilyen csodák nincsenek. A

Kolumbusz Nyelvi Utaztató

Kolumbusz Nyelvi Utaztató

Nyelvtanfolyamokat, idegen nyelvi kurzusokat kínálunk Önnek a világ minden részére. A legjobb nyelviskolákat választottuk ki a nyelvet külföldön tanulni szándékozók számára, illetve személyesen is teszteltük azokat. Kedves érdeklodoink figyelmébe szeretnénk ajánlani, hogy az alábbi táblázatokban az irodánk által kínált nyelvtanfolyam árak mellett tájékoztató jelleggel feltüntettük a kurzusok és a választható szállástipusok teljes összegét is. A szállás költségeit partneriskolánknak kell átutalással befizetni. Irodánk egy nagy tapasztalattal rendelkező német cég leányvállalataként jött létre hazánkban. Sokéves tapasztalatuk, folyamatos látogatásaik és tanulóik visszajelzései alapján garantáljuk partneriskoláink és a nyelvtanfolyamok kiváló minőségét. Minden nyelviskolánkban, legyen az a világ bármely pontján, ugyanazon értékeket, célokat tűztük ki magunk elé: az adott nyelv tanításának magas minőségét, az ügyfeleink igényinek való maximális megfelelést, és nemzetközi környezet biztosítását tanulóink számára. ...stb Ügyfeleinket minden héten hétfőtől péntekig, 9.00 órától 18.00 óráig várjuk irodánkban. Címünk: Tel.: 06 30 / 44 030 66 E-Mail: info@kolumbusnyelviutaztato.hu URL: w

Külföldi nyelvtanfolyamok, munkalehetőségek

Külföldi nyelvtanfolyamok, munkalehetőségek

A külföldön elvégzett tanfolyamok az anyanyelvi környezetnek köszönhetően sokkal intenzívebbek, mint hazai társaik. A beszélt nyelv állandóan ott cseng a fülünkben, használatára mi is rákényszerülünk a mindennapok folyamán. Ezen körülményeknek köszönhetően a külföldi programok, tanfolyamok résztvevői látványos fejlődésre számíthatnak a nyelv ismeretében és használatában. A nyelvtanulás mellett számos új élményben lehet részünk, melyeknek köszönhetően a nyelvtanulás nyaralássá válik. Nyelviskolánk egy olaszországi lehetőséggel segít most neked, ahol az olasz nyelv mellett szakmát is tanulhatsz! Itt Jelentkezhetsz: Szigetszentmiklós, Csokonai utca 3/9 Telefonszám: * 06 30 3471607

Languagecourse-Nyelviskolák

Languagecourse-Nyelviskolák

Nem rég indítottuk el magyar nyelvű oldalunkat, amely nyelviskolák és nyelvtanfolyamok összehasonlítását nyújtja. Nagyon sok visszajelzést és véleményt kaptunk a diákoktól, amiket meg lehet nézni az web oldalon. Nagyon egyszerű az iskolák, nyelvtanfolyamok és azok árainak összehasonlítása. Több mint 50 ország több mint 5000 nyelvtanfolyamának áttekinthető összehasonlítását nyújtja az oldal. A LanguageCourse.Net számos díjat és rengeteg pozitív visszajelzést kapott a sajtótól. A weboldal célja, hogy ellássunk a megfelelő információkkal a a nyelvtanfolyamok iránt érdeklődőket, hogy sokkal megalapozottabb döntést hozhassanak, miközben pénzt és időt takarítanak meg.

Nyelvtanulás au pairként

Nyelvtanulás au pairként

A fogadó családok részéről majdhogynem elvárás az au pair felé, hogy az au pair program ideje alatt vegyen részt nyelvtanfolyamon, illetve a nyelviskolába járást gyakran még külön zsebpénzzel is támogatják. Szokás mondani, hogy az au pair anyanyelvi környezetben sajátíthat el egy idegen nyelvet, de szinte minden esetben szükséges eme új ismeretek rendszerezése, legfőképpen a nyelvtani elemek tudatosítása. Éppen ezért mi magunk is támogatjuk, hogy az au pairek nyelviskolába járjanak, és a közvetítési területeinken vannak is kapcsolataink nyelviskolákkal, akik segítségükre lehetnek a nyelvtanulásban.

Hirdetés
Nyelvtanulás külföldön az EF-fel

Nyelvtanulás külföldön az EF-fel

Tanuljon nyelveket külföldön az EF-fel. Angol, francia, spanyol, olasz, német és kínai nyelvtanfolyamokat kínálunk a világ minden pontján, minden korosztálynak, minden szinten. Tanuljon Angliában, Amerikában, Írországban, Máltán, Kanadában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Dél-afrikai köztársaságban angolul. Párizsban és Nizzában franciául, Rómában olaszul, Münchenben németül, Equadorban, Spanyolországban spanyolul és Pekingben kínaiul. Tanuljon akár 6 vagy 9 hónapig külföldön és sajátítson el egy idegen nyelvet anyanyelvi szinten. Küldje el gyermekét nyáron nyelvi táborba külföldre, Angliába Máltára vagy Németországba, anyanyelvi környezetbe magyar csoportvezetővel. Jelentkezzen egyetemi előkészítő tanfolyamunkra Angliában és Amerikában és garantáljuk, a külföldi egyetemekre való bekerülést.

Tuti menü