Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online Nyelvtanulás képes leírás - Nyelviskola.tlap.hu
részletek »

Online Nyelvtanulás - Nyelviskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyelviskola.tlap.hu » Online Nyelvtanulás
Keresés
Találatok száma - 19 db
Angol e-Egyetem

Angol e-Egyetem

Online angol nyelvtanfolyamok minden szinten. Saját fejlesztésű, egymásra épülő tananyagrendszer. Hatékony online tanítási módszerek, amelyek segítségével a hallgatók otthon ülve is beszélve gyakorolhatják, tanulhatják az angol nyelvet. Érdekes gyakorlatok, hallgató-barát magyarázatok, színvonalas webináriumok és feladatlapok.

Angol Tanszék

Angol Tanszék

Online Angol Tanszék Az Online Angol Tanszéket az Angol Tanszék Bt. üzemelteti. A honlap elérhető a www.angoltanszek.hu és a www.englishdepartment.eu domain nevek alatt.

Angoltanítás Online

Angoltanítás Online

Hatékony online angol oktatás üzletembertől magánszemélyeknek és cégeknek Csillaghegyen ill. egész Budapesten, tízéves angol nyelvű főiskolai oktatási gyakorlattal. Személyes és online órák. Egyéni és csoportos foglalkozások bevált, hatékony módszerrel. Kezdő, középszintű, haladó, nyelvvizsga előkészítő bevált módszerrel. Szakmai nyelv, társalgás, nyelvtan, kifejezések, beszédkészség. Cégeknek kereskedelmi, gazdasági, üzleti, marketing, idegenforgalmi, HR szaknyelv. Tel.: +36-30-9-777-107. E-mail: travelsystem@t-online.hu. Oktatási módszer, részletek, árak és elérhetőség: http://tanuljon-angolul.weebly.com

Angolul az interneten

Angolul az interneten

Teljes mértékben ingyenesen elérhető angolnyelvi tananyagok, segédanyagok. Tesztek különböző nyelvtani (prepozíciók használata, névelők, igeidők), illetve szókinccsel kapcsolatos (szinonimák, rendhagyó többesszám, hamis barátok) témákban. Szövegértési feladatok, hanganyagok a hallás utáni értés gyakorlásához, nyelvi játékok.

E-Katedra

E-Katedra

A KATEDRA LiveOnline® használata nem igényel technikai felkészültséget, egy átlagos internet felhasználó számára sem jelent semmilyen kihívást! A szolgáltatás a www.katedra.hu webcímen bárhonnan elérhető a világon. A szolgáltatás elérésének technikai feltétele, hogy a felhasználó széles sávú internet kapcsolattal erre alkalmas számítógéppel és headset-el rendelkezzen. Az alkalmazást az internet böngészőkön keresztül lehet elérni, ezért nincs szükség telepítésre. A vállalati tűzfalakáltalában engedélyezik az alkalmazás futtatását.

Effy-Online

Effy-Online

Technikai feltételek: Számítógép (internetkapcsolattal:-) , mikrofon, kamera. Tananyag: Megbeszélés szerint, a célnak leginkább megfelelő tankönyv, vagy a tanár által, a tanuló erősségeit és gyengéit figyelembe véve összeállított anyag. Nyelvek: angol, arab, bolgár, bosnyák, cseh, dán, eszperantó, észt, finn, francia, Irish Gaelic, újgörög ,ógörög ,hindi, héber, holland, horvát, japán,katalán, kínai, latin, lengyel, magyar, mongol, német, norvég, olasz, orosz, örmény, perzsa, portugál román, spanyol, svéd,szanszkrit, szerb, szlovák, szlovén, török,tibeti, ukrán,

Ingyenes Online Angol Tanulás!

Ingyenes Online Angol Tanulás!

Ingyenes online angol nyelvtanulás. Angol tesztek, feladatok, játékok, hanganyagok, angol szótár és nyelvtan, nyelvvizsga gyakorlatok. Hatékony internetes angol oktatás, ingyenes angol tananyagok.

Katedra Online

Katedra Online

Online képzések: Az alkalmazás alapját a sok százezer felhasználó által már megkedvelt, folyamatosan továbbfejlesztett Macmillan English Campus (MEC) interaktív tananyag képezi.

Kétnyelvű gyerek blog

Kétnyelvű gyerek blog

Ez az oldal neked szól, ha hiszel a korai idegennyelv-tanulásban, ha hiszed, hogy a szülő legalább olyan jó (vagy még jobb) minta lehet, mint egy tanár egy idegen nyelv elsajátításában. Neked szól, ha szeretnéd, hogy pici babád, kisgyermeked pár év múlva jól beszéljen idegen nyelve(ke)t, és hajlandó vagy ebben segíteni őt. Neked szól, ha hasznos és bevált ötletek után kutatsz az otthoni idegennyelv-tanulással kapcsolatban. Ha nem így gondolod, de mégis kíváncsi vagy a miértekre, nézd meg a most még ingyenes videótanfolyamot a www.ketnyelvugyerek.hu oldalon és engedd, hogy megmutassam, hogy a szülő miért is lehet jó (szerintem a legjobb) tanár.

Hirdetés
Német nyelviskolák, nyelvtanulás - Online német portál

Német nyelviskolák, nyelvtanulás - Online német portál

Német nyelvtanulás ingyenesen elérhető német nyelvtani összefoglalónkkal, német nyelvtanulás tesztjeinkkel. Ha még nem vagy biztos tudásodban weboldalunkon budapesti és vidéki nyelviskolák és nyelvtanárok gyűjteményét is megtalálod. Várjuk azon nyelvtanárok és nyelviskolák jelentkezését is, akik hirdetnének az oldalon. Látogass meg minket!

Nyelvipercek Online Angol nyelvtanulás

Nyelvipercek Online Angol nyelvtanulás

A Nyelvipercek.hu online angol nyelvtanfolyam igazán egyedi és minőségi szolgáltatást nyújt felhasználóinak! Okok, hogy minket válassz: - Regisztrációt követően ingyenes fejezetek kipróbálása - Havidíjmentes - Személyre szabott feladatjavítás - Jogosultságod évek múltán sem jár le - Rendszeresen ingyenes ajándékanyagokat küldünk

Online angol

Online angol

A legtöbb tanárkollégánk akivel az online angoltanítás metodikáját és egyáltalán az online oktatás terén szerzett tapasztalainkat vetettük össze, felhozta a VIDEÓKAMERA kérdését. Mint a siker egyik fő összetevőjét az online angol órákon. Ez rögtön elvezetett minket egy didaktikai paradigma váltásig - és mivel ezt még én magam sem értem, íme egyszerűbben:

Online Angol

Online Angol

NEKED szól a tanfolyam, ha: Külföldre mennél dolgozni, és szükséged van a mindennapi élet nyelvezetére, aktuális, köznapi témákban szeretnél jártas lenni. Munkahelyeden van szükség nyelvtudásra, és emiatt nem szeretnéd elveszíteni, vagy esetleg éppen új munkahelyet szeretnél, ahol viszont követelmény az angol nyelvtudás, legalább alapszinten. Sokat utazol, és jó lenne már nem kézzel-lábbal kommunikálni. Ha már sokszor újrakezdted, de még mindig meg sem tudsz szólalni. Nincs pénzed magántanárra, nyelviskolára. Kevés az időd. ONLINE TANFOLYAMUNK ELŐNYEI - Valóban kezdőknek készült, azaz nem feltételezem, hogy már mindent tudsz, hanem a legalapvetőbb dolgokat is elmagyarázom, begyakoroltatom veled. - Nem vagy időhöz kötve, hiszen akár hajnali két órakor is leülhetsz angolozni. Ha öt perced van, vagy két órád, nem számít, hiszen teljesen te osztod be az idődet. - Nem sürget senki, hiszen olyan tempóban haladhatsz, ahogy neked tetszik. Tanulhatsz naponta 10 leckét is, de akár több napig is tanulhatsz egy leckét. - A leckékhez örökös hozzáférést kapsz: bár tanfolyamunk átlag tempóban egy éves, bármikor szünetet tarthatsz, vagy átismételheted a korábban már tanultakat. - Érthet

Online angol ingyen

Online angol ingyen

Ingyenes angol nyelvoktatás, szórakoztató cikkekkel, feladatokkal, szótár, nyelvvizsga felkészülés, szintfelmérő teszt. Otthonából tanulhat folyamatosan frissülő tartalomból. Az oldal használható nyelvvizsga készüléshez, angol gyakorláshoz vagy csupán szórakozáshoz. A tanulást számtalan cikk, zene, filmrészlet, idézet szolgálja, természetesen minden angol nyelven.

Online kínai nyelviskola

Online kínai nyelviskola

Tapasztalataink szerint egyre nő azok száma, akik kínaiul szeretnének megtanulni. Azonban számos településen nem áll rendelkezésre megfelelő oktatói háttér ezen igények kiszolgálására. Online kínai nyelviskolánk ezen a helyzeten igyekszik változtatni. Mindegy, hogy Ön hol tartózkodik, csupán egy számítógépre, fülhallgatóra, webkamerára és megfelelő internetkapcsolatra van szüksége. Az órák beosztása igazodik az Ön igényéhez. Oktatóink a nap 24 órájában tartanak kurzusokat. Az órák aktív formában kerülnek megtartásra, melynek lényege, hogy a nap bármely szakában kíván tanulni, nyelvtanáraink a rendelkezésére állnak. Nem arról van szó, hogy Ön letölt egy nyelvtanfolyamot és önállóan elsajátítja, hanem képzett oktató tartja az órákat kis csoportok keretében. A csoport maximum létszáma 4 fő. Természetesen igény szerint 1, 2 és 3 fő részvételével is indítunk tanfolyamokat!

Online nyelvtanfolyamok

Online nyelvtanfolyamok

Online tanfolyamok Az online nyelvtanfolyam pár előnye: * kényelmes, akár otthonról, akár az irodából * ingyenes program használata * óra közben internet használata (online feladatlapok, internetes oldalak, stb) * rugalmas időpontegyeztetés a tanárral * késői óralemondás esetén nem kell kifizetni az órát Online tanfolyamokat a következő nyelvekből kínálunk: * angol * angol anyanyelvi tanárral * német * olasz * francia * japán A tanfolyamokat egyéni páros vagy trió formában végezheted. Az óraszámot (egy óra: 45 perc) te választhatod meg, az időpontokat rugalmasan egyeztetheted a tanárral. A tanfolyamokat egyéni páros vagy trió formában végezheted. Az óraszámot (egy óra: 45 perc) te választhatod meg, az időpontokat rugalmasan egyeztetheted a tanárral. Az órák az ingyenes Skype program és az erre a célra kifejlesztett online tanulói portál segítségével zajlanak. A portálon egy virtuális tábla segíti az online tanulást, és egy adminisztrációs felületen kisérheted figyelemmel a fejlődésed. Az oldal használata az óradíjon felül 40 Ft / fő / nap. A regisztrációs lap kitöltésével jelentkezhetsz online tanfolyamra.

Tuti menü